skip to Main Content

Delavnice 3D modeliranja v Mengšu

V Društvu AIA – Mladinskem centru Mengeš se veselimo napovedi navdušujoče serije delavnic, ki bodo potekale v času decembra 2022 in januarja 2023. Projekt MOBI bo v teh zimskih mesecih ponudil pravo paleto ustvarjalnih in inovativnih tečajev, ki bodo prilagojeni tako začetnikom kot tudi tistim, ki že imajo izkušnje na področju.

Ena od glavnih tematskih točk bo 3D-modeliranje, ki je že doslej poželo veliko zanimanja. Tečajniki bodo deležni strokovnega vodenja in postopnega napredovanja skozi različne vidike 3D-modeliranja. Osredotočili se bomo na tehnično risanje, oblikovanje 3D-izdelkov in uporabo programskega orodja Onshape. Program Onshape je brezplačen, kar omogoča enostavno udeležbo tudi tistim z omejenimi sredstvi in starejšimi računalniki.

S strastjo in zavzetostjo se bomo lotili osnovnih konceptov 3D-modeliranja, da bodo udeleženci lažje sledili zahtevnejšim nalogam. Sledil bo razvoj njihovih veščin in kreativnosti, kar jim bo omogočilo, da bodo ob zaključku tečaja oblikovali lastne edinstvene 3D-izdelke, kot so stoli, hiše in še mnogo več.

Da bi zagotovili interaktivnost in osebni pristop, bo vodstvo projekta MOBI organiziralo sestanek, na katerem bodo lahko zainteresirani pridobili dodatne informacije o delavnicah ter postavljali vprašanja. Sestanek bo predstavljal tudi priložnost za povezovanje med udeleženci, saj bo vzpostavljen odprt dialog in izmenjava idej.

Projekt MOBI ne bo omejen le na Mengeš, temveč bo svoje delavnice in tečaje izvajal tudi v občinah Domžale, Medvode, Trzin in Vodice. Tako bo omogočil širšemu krogu mladih ustvarjalcev, da se vključijo v to navdihujočo izkušnjo.

Za več informacij in spremljanje novosti glede serije delavnic v decembru 2022 in januarju 2023 vabljeni, da nas obiščete na naši spletni strani mobi.404.si. Prav tako nas lahko spremljate na družbenih omrežjih Facebook in Instagram (@projektmobi), kjer boste našli sveže novice in vpogled v kreativni svet projekta MOBI.

Pridružite se nam in skupaj odkrivajmo nove dimenzije kreativnosti ter ustvarjalnosti skozi 3D-modeliranje in številne druge izobraževalne priložnosti.

Back To Top